2013. április 2., kedd

Lazacos, krémsajtos töltött tojás

Mondtam már, hogy imádom a Bien.hu oldalán található recepteket? Bármit kipróbálok, mind finom! Mivel a húsvéti falatozás most anyukáméknál készült és kivételes alkalmakra lazac is volt a hűtőben, ezért átküldtem neki ezt a receptet. Elkészítette és mennyei volt! Ahogy látjátok, csodás látványt is nyújtott egyben.




Hozzávalók:

- 6 nagy tojás
- 3 evőkanál füstölt lazac apró darabokra vágva vagy ledarálva
- 3 evőkanál aprított zöldhagyma
- 3 evőkanál lágy krémsajt
- 1 evőkanál tejföl
- 1 teáskanál dijoni mustár
- 2 teáskanál citromlé
- 1/4 teáskanál só
- 1/8 teáskanál őrölt pirospaprika
- díszítéshez: majonéz, zöldpetrezselyem, füstölt lazac szeletek, kaliforniai paprika
 
Elkészítését ITT olvashatjátok!

Isteni!!!