2015. március 2., hétfő

Gyors kiflik Danadi's konyhájából

Tényleg hiper-szuper sebességgel készülő kiflik -leszámítva a kelesztési időt- és nagyon finomak is! Na és laktatóak, mert van belük, súlyuk, nem úgy, mint a boltiaknak... Csodásan néznek ki! Egy picit nálam túlkeltek, mert közben szokás szerint filmeztem... :)










Hozzávalók: 

50 dkg liszt, 

1 csomag szárított élesztő,

só, 

4 dkg vaj (olvasztva), 

2 ek tejföl, 

2,5 dl tej



Az elkészítés módját Danadi's kitchen oldalán olvashatjátok ITT! Köszönet a receptért! :)

Annyi hozzáfűzni valóm van, hogy legalább dupla annyi ideig sütöttem, mint a nála megadott idő. Tehát figyeljük, hogy megsüljenek a kiflik, ez a lényeg! :)