2014. július 9., szerda

Csirkemell sörtésztában Citromhabtól

Juj, nagyon szeretem ezeket a bundás husikat! Olyan finom, porhanyós lesz a husi ezektől az isteni bundáktól.... nyam-nyam. Ez egy sörtészta épp és Citromhab blogjáról kaptam el a receptet, köszönet érte, mert finom nagyon! :) 





Citromhab azt írja, vágjuk vékony szeletekre a csirkemellet és klopfoljuk ki. Még így is óriási husik születtek a sörtésztával. Szóval akár kisebb szeletekre is vághatjuk azt a húst.  :)

A hozzávalókat, melyeket ITT TALÁLTOK, csak gyorsan keverjétek ki, bele a sózott husi és máris mehet a forró olajba. Valóban fontos a tűz hőmérsékletét közepesre beállítani, mert a bunda egyébként hamar megég. Fontos, hogy a hús is jól átsüljön. Finoman sós-fűszeres-sörös, isteni! :)